OM OSS

Våre tjenester retter seg mot bedrifter som har et høyt fokus på god kundedialog. For disse stiller vi til disposisjon de mest effektive, digitale verktøy for informasjonsutveksling. 

Keiservardens sterkeste differensiator er at vi er en blant få aktører i Norge som kan levere et komplett fordelsprogram basert på betaling i kombinasjon med profildata og segmentering.

En fleksibel bonusmotor koplet direkte mot kjøp gjør at bonuser enkelt kan krediteres og kundelojalitet blir målbart. Statistikker presenteres for alle aktiviteter i programmet.  

  

Sami Sakka
Daglig leder

Sami har flere års erfaring fra organisasjonsarbeid og som konsulent innen lojalitetsløsninger. Han har også vært en aktiv fotballspiller på toppnivå i Bodø Glimt, Lyn og Haugesund. I dag er Sami administrerende i Keiservarden der han bidrar med sin vinnermentalitet overfor både vårt selskap og våre kunder.

Strategi
Forme kundenes fremtid

I Keiservarden ønsker vi å bidra med å forme fremtiden for våre kunder. Dette gjør vi gjennom bl.a. å dele vår kunnskap om hvordan teknologi kan påvirke deres bransje. Vi fokuserer på vekst og verdiskapning der målet er å synliggjøre muligheter i nye løsninger, bruk av effektive verktøy og god arbeidsmetodikk.

Svein Kåre Jensen
Styreleder

Svein Kåre har omlag 20 års erfaring fra bank og IKT næringen. I denne perioden har han som fagspesialist og leder håndtert ulike betalingsløsninger, prosjekter, programmer, produkt og konseptutvikling for bl.a. DNB og BBS/ Nets. Svein Kåre er utdannet master innen sosialøkonomi fra Universitetet i Oslo.

Kundeløfte
Økt kvalitet og ytelse

Kjernen i vår forretning er å hjelpe kundene til å maksimere kvaliteten i sin geskjeft slik at de oppnår sine mål og visjoner.

Vi er alltid på søk etter nye måter å gjøre ting bedre. Gjennom nye løsninger, ideer og bedre måter å forenkle hverdagen for våre kunder vil vi alle kunne være et steg foran. 

© 2018 by Keiservarden Norway. All rights reserved