TJENESTE-MODULER

DASHBOARD - KUNDEKLIENT
 

Vi kan  tilby et sofistikert dashboard hvor du kan studere og analysere store datamengder. Gjennom bruk av vårt rapporteringsverktøy kan du sjekke ut trender, predikere utfall og generere stor innsikt om dine kunder. Løsningen hjelper deg med å monitorere og avdekke om alt fungerer som det skal og sørger for at du til enhver tid har kontroll. I samme arbeidsflate som dash- boardet finner du i tillegg en rekke andre tjenester som er aktuelle i kunde- dialogen; eksempelvis kundedatabase, sms, e- post, nyhetsbrev- editor,

events, bonuser, kuponger samt mulighet for å publisere DM, nyheter osv.    

KUNDEDIALOG - SMS, EPOST, NYHETSBREV
 

Dersom du har behov for å sende sms, epost, nyhetsbrev eller invitasjoner til dine kunder, partnere eller medarbeidere trenger du ikke å benytte en 3. parts tjeneste. Alt dette kan du håndtere direkte i vår klient. Du kan enkelt legge alle typer utsendelser frem i tid eller distribuere umiddelbart. Vi tilbyr også enkle drag & drop funksjoner mot et element og billedgalleri og som du kan benytte i utformingen av nyhetsbrev eller events. Uavhengig om du er en proff designer eller nybegynner vil du enkelt og effektivt lage og sende nyhetsbrev eller event.

Løpende, online responsdata og statistikk blir visuelt presentert i klienten.   

  

MOBIL - DIGITALE KUPONGER

 

Du kan utforme og sende digitale kuponger direke i kundeklienten. Opprett unike programrelaterte rabattkuponger der du selv velger om de skal innløses med eller uten bruk av koder. I løpet av få minutter kan du laste opp en kupong med logo og branding og deretter trykke "send ".  Kuponger kan personaliseres og/ eller segmenteres etter behov. Tjenesten byr på mange muligheter; eks kan en teller legges til kupongen ved innløsning. Tentativt kan innløsning foregå automatisk og etter at kunden har trykket på en knapp i kupongen. Dersom du har et begrenset antall tilbud kan en teller fremvises på kupongen som forteller kunden online hvor mange enheter som gjenstår i ditt tilbud.    

LOJALITET - BELØNN DINE KUNDER
 

Betalingskort linket lojalitet er akkurat hva det høres ut som; nemlig et fordels- program som genererer belønning og poeng basert på en kundes kjøp og bruk av bankkort i din butikk. Ved å benytte vår fleksible bonusmodul kan du enkelt identifisere kundenes handlemønstre og utforme relevante og effektive promoteringer og belønning gjennom personaliserte kampanjer. Vår løsning fungerer på alle kort terminaler i Norge og krever ingen integrasjoner. Dette takket vårt partnerskap med BankAxept som leverer data fra infrastrukturen.

Statistikk presenteres i klienten og kan defineres på ulike spekter parametre.  

© 2018 by Keiservarden Norway. All rights reserved